måndag 23 april 2012

Min bloggvecka hos MarMils!

Här är mina alster från min bloggveckan hos MarMils Hobby och Design. Jag fick jättefina Dovecraft papper och Dufex 3D-motiv i mitt DT-paket som jag använt till mina alster. Jag hade också fina papper från tidigare paket och jag har använt en del av dem här nedan. Jag gjorde också ett roligt flapalbum med lite bilder av mina söta syskon barnbarn.















fredag 20 april 2012

Några nya kort!

Jag har pysslat ihop några nya kort. Här ett med läckert papper från Primas Londonerryserie och några siluetter som jag skurit ut med Cameon.

Här har jag också använt Primapapper men en annan serie, AnnaBelle. Motivet har jag hittat på nätet.


Även detta motiv är från nätet. Pappret har jag fått som vinst så jag vet inte varifrån det kommer. Blommorna och spetsen är från Wild Orchid Crafts.


Här har jag använt en stämpel från Just Rite. De stämplarna är kompatibla med Spellbinders så det blir väldigt fint resultat. Den lilla takkronan är en stämpel med die från Sizzix/Hero Arts.


Till detta kortet har jag använt Primastämplar från Romantiqueserien, de små flickorna, tagen de sitter på och bården. Spetsen nedanför är utstansad med Spellbinders.


lördag 14 april 2012

Ta 12 - April

Nu är det dags igen för Skrotbokens Ta 12 för April månad och denna månad är orden vår/eld. Min layout handlar om våren och mina bilder visar lite av vad våren är här uppe i Lappland. Jag tog en bild på ett gäng svanar som kommit tillbaka efter vinteruppehållet och vår söta tussilago blommar för fullt vid husväggen. Det roligaste var nästan att det sitter en myra på tussilagon som jag fotograferade.

Du är väl med i vår årslånga utmaning? Än är det inte försent.

fredag 13 april 2012

Designat lite med Cameon!

Nu har jag suttit och lekt med Cameon igen och gjort lite ramar och labels. Det är så himla kul att sitta och tänka ut olika designer.



tisdag 10 april 2012

Ett alster till Ett julkort i veckan!

Även denna vecka är det en utmaning hos Ett julkort i veckan och denna gång är det en skiss. Jag följde den och då blev mitt julkort så här. Jag använde ett roligt papper från Nikki Sivils som passade perfekt till skissen och hade sen skurit ut en ram av egen design med Cameon. Jag klippte ur en söt julhund och satte i ramen. Blommorna är en die från Bosskut som jag satte glittrigt sammetspulver på och samma sak gjorde jag med bokstäverna.

måndag 9 april 2012

Nya Stampscapeskort!

Har gjort några kort med Stampscapes-stämplar, men också några andra stämplar som jag tänkte passade bra till. Lite annorlunda blev det.
På det första kortet har jag använt killen från Vilda stamps tillsammans med motorcykeln från Artistic Outpost. Jag färglade med Tombows. Sen stämplade jag ett landskap med Stampscapes runtom. Marken och himlen har jag färglagt med torrchalks. Det blev rätt läckert tycker jag.

Sen använde jag de söta små flickorna från Crafty Individuals som jag färglade med Tombows. Sen en massa Stampscapes runtom. Det ser så gulligt ut när den ena flickan pekar upp mot fåglarna. Även här har jag färglagt marken och himlen med torrchalks.

torsdag 5 april 2012

Glad Påsk och en "äggstra" utmaning hos 100% NORR!

Jag vill önska alla mina läsare en riktigt Glad Påsk!
Vi har en liten "äggstra" utmaning över påsken på 100% NORR. Gå in här och kolla!
Här är mitt inspirationsalster. Ett plastägg som man brukar köpa som är fyllt med godis. Jag slipade lite på ytan med sandpapper för att få färgen att fastna (vit gesso) sen duttade jag också på med modeling paste för att få lite knottrig yta. Jag har sedan gått lös med olika vita dekorationer. En dunremsa och spets runt kanten, blommor, vingar, fågel, swirls, pärlor och en vit organzarosett.


Jag har också gjort ett påskkort med bakgrund från en fin servett. Sen har jag en söt påskbild som jag hittat på nätet som jag satte på en Nellie Snellen-diecut och sen dessa på en doily som jag skurit ut med Cameon.

onsdag 4 april 2012

Ett alster till Ett julkort i veckan!

Den här veckan hos Ett julkort i veckan ska vi göra ett kort med nåt juldjur. Jag valde att göra ett kort med en rödhake som är en Dufexstickers. Jag satte den på en Nellie Snellen-label och använde papper från Graphic 45 som jag tyckte passade bra till. Dekorerade med lite blad, bling och hörn och sen God Jul förstås.